Děkuji

Děkuji

Anotace: ....

Mé srdce tak plné tak prázdné
Tluče a netluče červené a šedé
Kdy se zastaví na pouti své

Na vrchol dojde a tam se zastaví
A pak to uvidí tu krásu krás
stálo tam srdce velké a krásné

Nebylo šedé nebylo prázdné
Jak diamant zářilo v dáli
A obě srdce tam jen tak stáli

A já věděl co dělat mám
Tvé srdce jsem požádal
A pak jen děkoval a dělám to dál
Autor Diablo 503, 19.05.2008
Přečteno 381x
Tipy 7
Poslední tipující: Elisha, Radek.oslov.Šafárik, Pišák, SZN
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Co je srdce, sval, kus masa
a přesto když jedno
tluče pro druhé, je to krása
Pěkná- ďáble ať ti to vydrží

22.05.2008 15:15:00 | SZN

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí