Pro Tebe

Pro Tebe

Anotace: prostě pro něj.... Přesto osud nechtěl, abysme byli spolu...

Pro tebe všechno
pro tebe světlo
pro tebe zář
pro tebe oheň
už jsem domluvená s Bohem
říkala jsem mu, že chci pro tebe krásu dne i sílu noci
mé srdce je v tvé moci
pro tebe celý svět
nejsem tak náročná, nechci všechno hned
já si počkám
ty mi za to stojíš
Protože ... pro tebe bych přešla všechny lesy
pro tebe a pro trochu štěstí
štěstí, které mi můžeš dát jen ty
ty a tvé úsměvy
pro trochu tvé něhy
začínám žádat Bohy
doufám, přeji si a sním
že mé srdce se spojí s tvým
pro tvé srdce budu se brodit vodou
jen abych byla tvou
klidně půjdu i černou tmou
jen doufám, že chceš lásku mou
říkám ti: pro tebe všechno
bez tebe bude můj život peklo!

Copyright © 2008,Caracol
Autor Caracol, 19.05.2008
Přečteno 769x
Tipy 3
Poslední tipující: pejrak, Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře

Mimochodem roboti hlásili DPH, takže za všecko je krutá daň ...

21.05.2008 14:19:00 | NikitaNikaT.

Mno jo, když je člověk zamilovaný ... na to nelze nic řéct.

21.05.2008 14:18:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí