Naše louka

Naše louka

Anotace: láska je roční období...

tu louku já miloval
co jsme si vysnili
prosím ať je dál
nebo ještě na chvíli

zjara je svěží tráva
a žlutý petrklíč
ty mi ústa svá dáváš
nebo už je to pryč ???

v létě touhou voní
a nocí tajemnou
když nade mne se skloníš
chci být jen tvou..

podzim mi vzpomínku nese
tu,co mi bere dech
položila ses v lese
na hebký,voňavý mech

studená smutná je zima
ruka tvá nehřeje
a louka sama klímá
jsou na ní závěje...
Autor oli, 31.07.2005
Přečteno 327x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Přesně tak to vypadá,když se láska ztratí.

13.09.2005 09:55:00 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí