Miláčku prosím prober se!

Miláčku prosím prober se!

Už třikrát přišla jsem za tebou
do zakletého zámku,
na jeho chodbách je cítit tinktura,
čekám tu v koutku schoulená,
až pro mě zase přijde bílá královna
a znovu odvede mě za tebou.

sedím tu, u tvé postele,
stejně jak včera, předevčírem,
výskám tě ve vlasech,
hladím tě po čele,
tisícem polibků prším ti po těle.
A při tom šeptám,
"Miláčku,
prosím prober se!"

Otvíráš oči,
v tu chvíli kouzla pominula,
ledová královna se v páru proměnila
a láska? Ta nad zlem zase zvítězila,
na chvíli...
Autor sluníčko sedmitečné, 20.05.2008
Přečteno 473x
Tipy 24
Poslední tipující: PIPSQUEAK, BArBArKO, Pevya, MaLej_bLáznivEj_aNdíLeK, Marfuša, Monsignore, vodnař, Štěpina G, Iva Borecká, Rošták Domča, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Zajímavá, líbí...*:)

04.10.2011 17:41:00 | PIPSQUEAK

Je pěkná!Fakt se mi líbí!

23.05.2008 18:33:00 | aktaner

Je to moc krásná originální básnička...mooooc se mi líbí....je asi inspirovaná skutečností,že???

23.05.2008 16:39:00 | Rošták Domča

Bude dobře...

20.05.2008 23:25:00 | Bíša

Hezká.. Má to svoji originalitu a nápad.. Mně se líbí..

20.05.2008 10:45:00 | Xindy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí