O tvých očích

O tvých očích

Anotace: ...když někdo umí kouzlit...

O TVÝCH OČÍCH
Máš ty svoje oči jako příslib hříchu,
jak hlubokou propast v temném nočním tichu.
Jako samo peklo, v němž řetězy chrastí,
jako studnu s vodou tam v oáze lásky,
Máš oči plné skřítků, kteří k hříchu svádí,
jako vodu živou, která vrací mládí.
Máš ty svoje oči plné čokolády,
čaruješ a kouzlíš, zbavuješ mě vlády.
Propadám se do nich na okamžik každý,
mám jen jedno přání - topit se v nich navždy.
Autor vikky, 20.05.2008
Přečteno 434x
Tipy 8
Poslední tipující: Rošták Domča, Psavec, Jahudkka, Simísek, Churry
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

Hezké

20.05.2008 15:18:00 | Jahudkka

Kam na to chodíš. Jsi fakt dobrá. Co slovo, to úder

20.05.2008 15:14:00 | SZN

Dokonalý vyznání!

20.05.2008 12:26:00 | Churry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí