STARÉ TRAGEDIE

STARÉ TRAGEDIE

Anotace: /Zuzce/

Žárlila na moji
značkovou botu
od ní
& rozbila jí
starožitnou lampu
v jednom luxusním
gay baru

´Ožralý lesby jsou horší než atomovka´

Nedávno tam architektovi Charliemu
jedna rozřezala starožitné křeslo
za 30 tisíc
Další zničila obraz
který mu dodnes splácí

´Masochismus duše´

- "Mě z vás jebne…připravte si trojku!
Ta lampa je zlomená!"
- "Já jsem taky zlomená
a nikdo mi nic nedá!"

Lehčí o tři tisíce
s lampou ve dvou tesco-sáčcích
plouží se tmou
dnes ještě s přítomností mou
ach má zoufalá
´eL nadruhou´-

. . .
říkají nám
´Staré tragédie´
´plačky´
uctívající
stoleté
splašky
společné
neštastné
lásky –
Autor Andrea Vatulíková, 22.05.2008
Přečteno 359x
Tipy 13
Poslední tipující: Zpátky, Vlk v rouše, Skywalker, el viento, Romana Šamanka Ladyloba, Severka, Myrja, Lukáš Rymeš, Liss Durman, Psavec, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Trefné,a navíc ze života,líbí se mi:)Tip*-S-

26.05.2008 11:43:00 | Skywalker

...zvláštně pojato a dobré.

22.05.2008 12:47:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí