Cesta, čo nikam nevedie

Cesta, čo nikam nevedie

Anotace: Moja najnovšia básnička...

Chcela som len kúsok neba,
Nebo zoslalo mi Teba!
Mal si avšak názor iný,
Nebo schováš kopou hliny...

Chcela som sa usmiať na svet,
Podpísať sa pod Tvoj závet.
Očami si byť vždy blízko,
Počuť Tvoj dych, hoc aj tíško...

Nechcela som toho veľa,
Život držala mi viera...
No všetky nádeje uväznia záveje,
Veď kráčam po ceste, čo nikam nevedie...
Autor Kaceeeenka, 22.05.2008
Přečteno 426x
Tipy 6
Poslední tipující: maliska, Psavec, Mraveneček, Escheria
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí