Yesterday

Yesterday

Anotace: there's a shadow hanging over me...oh yesterday came suddenly(inspiration:Yesterday - The Beatles)

Yesterday nebo-li včera
vstal jsi a odešel
bez jediného slova
možná už napořád /nevím/.

Maybe nebo-li možná
mělo být vše jinak,
tohle se nemělo stát,
ale stalo se /bohužel/.

Away nebo-li pryč
všechno odplavalo
a já Ti nestačila říct,
ty dvě slova /však Ty víš/.

Miss you nebo-li chybíš mi,
chtěla bych vrátit čas
a napravit ty blbý chyby,
co způsobily strast /z lásky/.

Goodbye nebo-li sbohem
je poslední co můžu říct
v duchu se s Tebou loučit
a vzpomínat s láskou.
Autor mňousek, 22.05.2008
Přečteno 341x
Tipy 6
Poslední tipující: Kanzy, maliska, niky x), blue
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

není to ta "rutina" a to se mi líbí...moc hezká

25.05.2008 18:11:00 | Kanzy

..moc hezka..

25.05.2008 15:06:00 | dablik007

mrzí mě každá bolest lidská
mrzí mě že se Ti stýská

mrzí mě že nemůžu Ti pomoct
/you need help/
štěstí pro Tebe u boha básníků domoct

22.05.2008 21:28:00 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí