Miluji to ticho

Miluji to ticho

Anotace: ...je tak nádherné

Nepatrný závan větru,
ze země, uprostřed polí,
hraje si s lístkem, věřte věru,
stará panna své dítě kojí.

Kvítek okvětní z růže padá,
skrz zavřené dveře,
do nebes s vánkem stoupá,
do větví, svých žil strom se řeže.

Uprostřed ničeho kam květ se prochází,
nebeské, až to uši trhá,
ticho se zvonky štěstí,
svůj klid nevděčně hltá.

Miluji to ticho,
když svět blázní
Autor Láďa, 23.05.2008
Přečteno 346x
Tipy 7
Poslední tipující: Bíša, Psavec, WAYWARD, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...výborná.

23.05.2008 16:10:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí