Snění

Snění

Anotace: Škoda že jen sním...

Sním o muži, co v mých očích zabloudil
sním o něm co do náruče mě uchopil.
Co tiskne mě k sobě víc a ví,
co slibuje mi hvězd na tisíc.

Sním o muži co nenechal mě už plakat dál,
co ve mě ten krásný pocit rozehřál.
Sním o něm, co chce jít se mnou životem.
Ten co touží být v srdci mém utopen.

Sním o společných dnech i nocích,
společných úsměvech i slzích.
Sním a nechci přestat,
sním a bojím se probrat.

Sním o něm a on snad do mě.
Já zamilovala se do něj a on snad do mě.
Autor Angel111, 23.05.2008
Přečteno 388x
Tipy 4
Poslední tipující: Holis
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Láska a snění, to k sobě patří:o)))

17.12.2008 23:16:00 | Holis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí