Kouřová

Kouřová

Anotace: Trocha kouře z mojí dnešní večerní cigarety... ;)

Chci bejt zavřená ve tvý
cigaretový krabičce
plný tabákový lásky
a nikotinovýho citu.

Nenápadně bys mě hledal,
to aby rodiče nevěděli,
co nosíš tajně po kapsách.
Je to jen naše tajemství.

Chci bejt ohněm toho tvýho
nesmrtelnýho zapalovače;
ten přece nikdy nezhasne,
to já už dávno, dávno vím!

Potom bys mě totiž musel
každý ráno sevřít v dlani,
když by sis připaloval
svoje první ranní retko…
*
Škoda, že nekouříš…
Autor colorka, 23.05.2008
Přečteno 342x
Tipy 13
Poslední tipující: dablik007, Bíša, spare, jedam, Ctěný pán, Psavec, její alter ego
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jsi jiná,
ale krásně.
Jen piš dál...Ty víš co:-)

25.05.2008 20:56:00 | spare

Také se mi líbí... ale nezapomeň, že vajgly se na zemi zašlapujou...

25.05.2008 09:18:00 | Ctěný pán

Moc pěkná.

25.05.2008 00:06:00 | Psavec

škoda, ale krásná je moc.

24.05.2008 11:01:00 | její alter ego

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí