Dnes ještě ne

Dnes ještě ne

Anotace: možná někdy...

Dnes jinýma očima
se ti klaním.
Pro bezpečí přes cestu,
slova a stromy.
Tvý jméno je vyslovený…
A co teď?
Další vyprávění…
Nenápadný jezy
sama přeskáču
a tam počkám.
Na ty doteky…
Ještě trochu plachá…
Postupně mě…
Ani nevím…
Nechci milovat.
Dnes ještě ne.
Díky.
Autor Onqa, 24.05.2008
Přečteno 603x
Tipy 3
Poslední tipující: Noc17, Churry
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí