Jsi pro mne vším..

Jsi pro mne vším..

Anotace: ...

Když se dívám na tebe,
je to jako když se dívám na nebe,
celý se v tobě ztrácím a v tvých očích se topím,
až po uši jsem do tebe zamilován,to ti teda povím!

Ta noc s tebou byla moc krásná,
v mém životě záříš jako hvězda jasná.
Ta hvězda září jen v mém srdci tak jasně,
když jsem s tebou, jak je mi krásně!

Za tebou bych bežel i na konec světa,
odkud? To ze srdce je tato věta.
Ty jsi voda kterou piji,
tys ta velká láska co zabíjí,
tys ta jediná, pro kterou žiji.

City se občas rozumu příčí,
a ta velká láska jenž v mém srdci klíčí,
ta mě ovládá...
jen u tebe je mé srdce v bezpečí.

Ta láska která chrání,
ta láska,která bere klidné spaní,
ty šípy, jenž mé srdce neustále raní,
s tou velkou láskou říkám - ,Miluji Tě, má paní"...
Autor bokken, 25.05.2008
Přečteno 739x
Tipy 1
Poslední tipující: Sephora
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí