Hořčice

Hořčice

Anotace: ...pálí

hořčičná vůně se line pokojem
a já mám znovu ten dojem,
že se mi na talíř posadí beruška,
lízne si a zmizí jako ta hruška
co byla na parapetu obtěžována včelí královnou,
která mi po ránu rovnou
ukradla lízátko,
ale za krátko
přijede zmrzlinář a přiveze novou várku
a s ní i nekonečnou pohádku .
o mlze v lese,
kde holčička košíček k babičce nese,
čepičku jí neposedný vítr vzal,
jenže vlk jí tentokrát dojít nenechal…

princi, tak nastartuj bílého koně
a přijeď si pro mě..
já tu s oprátkou na krku
čekám na tvojí pomocnou ruku,
co se jako dětské naděje
po světě roztaje
a zmizí mi z očí pryč,
jako jahodový míč.
všechno se vytrácí za vrátky,
i dětské pohádky
z knížky bez obrázků
a já mám na jazyku otázku..

přijde ten den
kdy splní se někomu můj sen?
Autor slečna Jůlie, 26.05.2008
Přečteno 384x
Tipy 3
Poslední tipující: Elisha, Ctěný pán
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přeci je to jediný smysl našeho života - tak určitě - zapracuj!!

21.12.2010 20:50:00 | Elisha

Krásně naivní sen :-) Ty se však plní jen ve filmu :-) Ale jinak dobrý:)

26.05.2008 14:42:00 | Ctěný pán

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí