Co s životem?

Co s životem?

Anotace: prý to někdy přebolí ale kdy?

Pláč můj rozléhá se do všech stran,
do srdce mi byl vtisknut velký šrám.
Bolí a já mu podléhám
kolem svět už nevnímám.

Chtěla jsem věřit a milovat,
chtěla jsem žít a bojovat.
Nevím co s životem,
zda-li s ním skoncovat nebo ho žít.
Nevím co se srdcem,
zda-li ponechat si ho nebo pohřbít.
Nevím co s rozumem,
zda-li mu naslouchat nebo mu nevěřit.
Nevím co se smrtí,
zda-li s ní bojovat nebo se podřídit.
Autor Angel111, 28.05.2008
Přečteno 381x
Tipy 4
Poslední tipující: Holis
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Každopádně žít...

28.05.2008 16:16:00 | diwabara

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí