pandořina skříňka

pandořina skříňka

Anotace: ....možná bych na prsou měla nosit rudý vykřičník......

Sbírka: JP

S úsměvem něžným jak luční kvítí
s nadhledem s pochopením pro tvůj způsob žití
zdám se být právě já pro tebe pravá
přesto ti říkám hlídej si záda....

V sobě mám skříňku pandořinu
sám víš, že náplast nestačí na modřinu
jenž daroval mi svět...

Prokletím je mi obava
že obyčejným holkám se nestává
aby je někdo před světem chránil....

U Tebe je to ale jiné
cítím že kvete co jindy hyne
přesto obava zůstává....

Je ve mě spousta něhy a lásky
ale i starostí co vyryjí ti vrásky
na čele jindy tak klidném...

Proto ti dávám na zvážení
zda nechceš odstoupit od znamení
co couvání má díky luně....

Jestli ti nebude lépe s jinou
než s dívkou.. se skříňkou pandořinou
Autor cordeli, 28.05.2008
Přečteno 452x
Tipy 6
Poslední tipující: Squat_the_world, pejrak, zzlatý, jedam
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

myslím že každý v sobě takovou skříňku nosí...ale jen málokdo si to uvědomuje...moc pěkné

20.09.2008 13:45:00 | Squat_the_world

Ten konec je dobrý...

17.07.2008 10:16:00 | zzlatý

Pandořina skříňka poodhalila tajemství
její obsah mne zasáhl velkou silou
omračující, zničující ale přes to milou
Ta síla nejde dovnitř
nejde jí dostat zpátky
je v mě
i s lunárním kalendářem
včetně starých svitků!
A navíc všechny staré zkazky
stejně píšou o vítězství
lásky

28.05.2008 17:44:00 | ejs

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí