Rozhovor

Rozhovor

Anotace: kéž by co nejdřív takovýhle rozhovor přišel i ke mě :(

„Do očí se mi podívej,
Už mě nepřehlížej.
Chci Ti něco říct,
Co mi brání dál žít.“

Podíval se na mě,
Objal mě pevně.
Řekl - „Ptej se“.

„Nechci se Tě na nic ptát,
Nemusíš mi ani odpovídat.
Chci jen, abys věděl,
Že jsi z mého srdce nikdy neodešel.“

Objal mne ještě pevněji,
Cítil – jak se chvěji.
Slyšela jsem tlukot jeho srdce,
Stiskla jsem jeho ruce.

„Jen s Tebou jsem byla šťastná,
Jen s Tebou byla každá chvilka radostná.
Moře jsem Ti vytvořila,
Ze svých slz vyplakala“

Ukáplo slz pár,
„Budeme ještě někdy pár?“
Usmál se.
„To víš, že budeme.“
Autor Ette, 29.05.2008
Přečteno 402x
Tipy 8
Poslední tipující: Démon, Ahorria, excited, Zasněný básník
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí