Před lety

Před lety

Anotace: Pro toho, kdo si to nikdy nepřečte.

Ani mi nedáš pusu?
Zeptal si se
a já zvážněla.
Pak nasála tvoji vůni nosem,
upocenou jízdou z kola…
Tolik si toho povídal.
Na Smíchově,
svázaný časem…
Nechtělo se mi odejít
Poslouchala bych tě věčnost
a koukala na tvou tvář…
Seděla na tom panelu u řeky,
zůstala snít napořád.
Je to jako včera a skoro přesně před lety.
Jsi mi nejbližší i na konci světa.
Kam se naše láska poděla?
Kde je?
Jen dříme, nechce odejít…
Chci ti jako kdysi umýt vlásky
a pak se s tebou,
pod naším letním nebem
zas a znova milovat.
Autor Onqa, 31.05.2008
Přečteno 460x
Tipy 5
Poslední tipující: Noc17, Churry, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Au ....před lety..holka to mě děsí...já to mám za sebou pár měsíců a chci to nechtít sakra

robot píše uof.....UF OOOOO pomooooc :o)

31.05.2008 21:13:00 | Noc17

moooc smutno...;(

31.05.2008 20:33:00 | Onqa

Smutno, neníliž pravda? "o)

31.05.2008 20:31:00 | Churry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí