Křičela

Křičela

Anotace: fucking hell

Křičela.

Tísíce jehel v jejím hlase

Křičela tišeji než tiše a ty jsi to musel slyšet!
Křičela proti proudu, v téhle lidské mase
, avšak moment bez citu jednou přijde
,i přes tu vůni těchto bezvýchodných dnů
, kterou svírá ve svých dlaních.

Jsem špínou tónu v tvém hlase
Zlořečná děvka
zvrácená strana anděla
romantická mrcha, v tomto podlém čase
.. sen co zpátky se nikdy nevolá

Uteču do říše nočních obludných snů
, které po nocích vlastním
Daleko od tebe a tvých mocných pařátů
A od tvých nádherných..
ale chladných rtů.
Autor Apocalypso, 01.06.2008
Přečteno 326x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí