Autobiografická

Autobiografická

Anotace: Taky jarní.

Vypsat se hodlám z podoby,
jen ať se nikdo nezlobí,
tohle jaro je na mě zkrátka přespříliš,
všichni to vidí, jen ty neslyšíš.

A tak tu sedím nad sešitem,
a chci být vším, hlavně však Britem,
třeba pak zapomenu na tvůj hlas,
jak mojí duši zranilas.

Spoléhám na stará známá slova,
do noci vlhké stránky propisovat,
utiší možná moje vzlyky,
za tebou, slečno z republiky.
Autor Maly_Al, 01.06.2008
Přečteno 313x
Tipy 1
Poslední tipující: Jean89
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí