šmutním....

šmutním....

Anotace: deprese před....

Vlasy chemonové barvy odrostlé od kořínků.
Oči malé únavou. Místo nehtů tvrdé cosi a
v žaludku nic zdravého.
A přesto se mezi záchvaty zoufalosti trochu smívám...
Mám hlad.
A myslím na něho. Protože prý někoho má.
Ta Druhá po mě.
Možná né poslední.
A zas jsem se otřásla žárlivostí...
(jenže už jsou to dva roky)
Autor Marylin, 01.06.2008
Přečteno 332x
Tipy 1
Poslední tipující: obyčejná
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné vyjádření Tvých pocitů...

02.06.2008 21:16:00 | P€ŤULK&

Jo,člověk blbne pro tu svojí druhou půlku, jak vo život. Moc se mi to líbí."o)

01.06.2008 22:13:00 | Churry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí