Ahoj smutku

Ahoj smutku

Anotace: všechno bylo tak krásné, pro dnešek však nenávratné.

Ahoj smutku, neviděl jsem náznaky,
neviděl jsem sbíhat se mraky,
všechno bylo tak krásné,
pro dnešek však nenávratné.

Měl jsem vše, co chtěl jsem mít,
bylo toho tolik, mohl bych se podělit.
Uslyšel jsem hrom, pak rána,
bolestivá, do nenávratna.

Proto píši tuhle báseň,
plnou smutku, samoty,
ta dohání do němoty.

Na vše jsem teď sám,
nic nemám, nic nedám.
S inzerátem od slz hledám smích,
mizející jarní sníh.
Autor Dreamer, 02.06.2008
Přečteno 395x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí