Mé srdce teskní

Mé srdce teskní

Anotace: báseň o mém zlomeném srdci

Mé srdce teskní a pláče žalem,
Radost, štěstí i láska dala mi valem.

Prý pomůže mi jenom čas,
prý pomůže jen dlouhá chvíle.
Říkají to všichni zas a zas.
Jenže já teď vidím všechno černobíle.

Barvy života se rychle vytrácí,
mizí v dály a jen tak se nevrátí.
Letí do krajin dalekých, jak stěhovaví ptáci.
Moje chuť bojovat dál se rychle krátí.

Já křídla bych chtěl taky jednou míti,
Rozmáchnout se, letět k nim.
Dohnat je a zpátky si je vzíti,
Jenže o tom teď jen dlouze sním.

V duši mé oheň znovu vzplál.
A všechno mění se na černý prach.
Stalo se to, čeho jsem se vždy tak bál,
teď z budoucnosti své mám strach.
Autor Freddie.n, 02.06.2008
Přečteno 343x
Tipy 1
Poslední tipující: efie
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí