Pan božský

Pan božský

Anotace: Znala panna pána,kdoví jak to bylo dál.....

Nedalo se říci nic,
co by jemu vyšlo vstříc.
Snad jen to že je krásný,
avšak pro mě-jako z básní.

Jeho hnědé,kurdnaté vlasy,
sahající až na ramena,
dotýkaly se jeho řasy,
a na svět koukal se tmavýma kukadlama

Jen jednou vyměnily jsme si slova,
avšak dodnes na to vzpomínám.
Klidně bych to vzala znova,
však okolnosti to nedovolí nám.
Autor Kate12, 03.06.2008
Přečteno 444x
Tipy 5
Poslední tipující: Holis, jedam, gastris, FrankieLamprt
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Láska je nevypočitavá..jinak mě to zaujula celkem;o)

03.06.2008 19:49:00 | FrankieLamprt

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí