Vzpomínky

Vzpomínky

Anotace: Chci plakat, ale nezbyly mi žádné slzy, tak píšu...

Dokud se zpívá, ještě se neumřelo.
Já zpívám.
Zpívám, ale s každým dalším tónem
je má píseň tesknější a tesknější.

Snad proto, že každý tón je jedna vzpomínka.
Vzpomínka na muže, který mě miloval,
vzpomínka na muže mých snů,
vzpomínka na chvíle, kdy mě držel kolem ramen
a já jsem si připadala jak pod křídly anděla.
Vzpomínky, které se nikdy vzpomínkami stát neměly.

A snad proto mám pocit, jako by nějaká část mě samotné už umřela...
Autor katerina.johana, 03.06.2008
Přečteno 362x
Tipy 9
Poslední tipující: CRASH, Winki, malá čarodejnice wiggová netopýrková, pejrak, Psavec, jesterka, grázlík
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí