Milovat

Milovat

Anotace: Mám v sobě tolik lásky a nesmím ti ji dát

V samotě. Věčně poztrácená
jak roztržené korálky.
Vyslovím slova, co jsou němá
a odfouknu je do dálky.

Procházím jmelím. Někdo píše.
Dopis schovávám pod peřím.
Ale ne. Snad to sen byl spíše.
Na dobrý den už nevěřím.

Bohatě stačí. Snůška citů
vše dobré temně zasněží.
Proč zůstává, když nechci ji tu?
A kdy už konečně udeří?

Nikdy, ah, nikdy. To mě trápí
více, než kdyby někdy snad.
Abych už mohla milovati,
abych už mohla milovat.
Autor Calypsó, 03.06.2008
Přečteno 446x
Tipy 3
Poslední tipující: Psavec, grázlík
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Klassnnnyy

18.06.2008 21:49:00 | klajusenka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí