Splněný sen

Splněný sen

Anotace: Napsala to moje sestra, o klukovi,kterýho poznala na dovolený u moře a po dvou letech se náhodně setkali...skutečnej příběh

Byly to dva krásné týdny,
plné žhavých zážitků.
Objímals mě kolem ramen,
vtiskl jen pár polibků.

Potom přišlo rozloučení,
s ním poslední pohlazení.
Pak už jenom bez řečí,
dlouhý pohled do očí.

Rozloučit se navždy,
s tím jsme se měli smířit.
Všechno jsem to oplakala,
pak už jen vzpomínala.

Uběhly dva roky,
a stalo se plno nových věcí.
Našli jsme si lásky,
a s nimi byli šťastní.

Až do dnešního dne,
kdy prošla jsem kolem tebe.
Ty poznal jsi mě,
a já se jen zastavila ohromeně.

Srdce mi bilo jako zběsilé,
nemohla jsem ze sebe dostat hlásku.
Nevěřila jsem do této chvíle,
že ještě někdy uvidím svoji první lásku.

Oběma teď oči září štěstím,
ale ani jeden neví co s tím.
Toužíme po sobě,
ale teď už se ocitáme v jiné době.

Každý má partnera,
přesto nemůžeme odolat.
Neupřeme si aspoň letmým dotykem naznačit,
jak kruté bylo tehdy se rozloučit.

Teď je to znovu jen na moment,
a pak už se mi opět ztratí.
Každý zas bude žít svým životem,
ale někdy se možná zas vrátí.

Splnilo se mi mé největší přání,
o němž jsem poslední dobou neměla už ani zdání.
Nechci tě znovu ztratit,
jenže teď už nemůžu žádné události vrátit.
Autor Ejí, 04.06.2008
Přečteno 557x
Tipy 13
Poslední tipující: JohnyD., Kapka, AndyKo, Psychopatická lentilka, jedam, csieksbo, Triffid Kolbe, hezule, Tacca, Holis, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Líbí. Připomněla mně:
Kůň bílý pádí vlaku vstříc,
já nastavuji větru líc,
můj kůň se žene blíž a blíž,
jen chvíli už mě uvidíš.

05.02.2009 14:37:00 | Kapka

Dobře napsala sestřička, dobře

01.01.2009 09:55:00 | Psychopatická lentilka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí