Jednička

Jednička

Anotace: Nejen jsi, ale i budeme mít.

Lásko, už je to tak, už je to tu,
Mohla bych napsat jednu větu,
Ale chci ti jich říct mnohem víc,
bude jich snad na tisíc.

To co cítím v nitru duše,
Chvěje se ve mě a mluví tiše,
Celou mě to ovládá,
Avšak krása zde převládá.

Je to o tom vnitřním pocitu,
Díky němuž vždy procitnu,
Že ta tíha na hrudi,
Je tak krásná a nevadí.

Je to láska šmudlo můj,
Teď už to vím stůj co stůj
A to díky tobě jen,
Už to není věčný sen.

A ta moje věčná naděje,
Splnila se broučku jé je je,
Jsi můj princ na bílém koni,
co zachránil mě po dlouhém boji.

A já jsem stejná přesto jiná,
Díky tobě strasně šťasná,
Že jsi se mnou, máš mě rád,
Že se o mě postaráš.

Chci ti říct už jen pár slov,
Nebude to snad proslov,
Abys viděl jak moc jen tobě,
chci dát svého srdce půlky obě.

Miluji tě v zimě, miluji tě v létě,
Miluji tě v každé roční době.
Mililuji tě dnem a nocí,
A to všechno láskou vroucí.

Miluji tě. A.
Autor AH, 04.06.2008
Přečteno 465x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí