Miluju tě!!!!!!!!!!

Miluju tě!!!!!!!!!!

Anotace: Psáno pro holku!

Chybíš mi lásko
mám v srdci smutek
umírám touhou viděti,
tebe jak kráčíš rychle ke mě!
Mé srdce láskou se rozletí.

Chci libat tvoje krásná ústa
řikat ti lásko
potají!
A ať nikdy srdce naše
nejsou pustá
ať v naší lásce vzkvétají!

Jsi moc krásná
a taky hezká!
Jen tobě celý svět bych dal!
A tajně doufam ze neřekneš mi
Jiného mám tak táhni dál!

Slibuji ti že ochráním tě před urážkami a zlostí!
A štítem lasky budu brániti tě
a dám ti křídla radosti!
Miluju Tě
Autor Atilla, 04.06.2008
Přečteno 951x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí