Vzpomínka 2

Vzpomínka 2

Anotace: Tak tuhle básničku jsem složila v dubnu...nepsala jsem jí ani tak já, jako srdíčko, které bylo raněné...teď je zas dobře,ale jizvička už zůstane...

Proč mi Tě vše připomíná,
špatně se mi zapomíná?
Stále v hlavě chvíle mám,
kdy jsi se mnou býval sám.
Stále jsme se "ňufali" ,
smutek, ten jsme neznali.

Teď však ve mě je jen díra,
v lásku již vymizela víra.
Chybíš mi stále moc a moc,
myslím na Tebe ať je den či noc.
Vzpomínám na chvíle,kdy opravdu šťastná jsem byla
a jen pro Tebe jsem ráda žila.

To už je však nadobro pryč,
nezbylo z toho vůbec nic.
Snad až na pár vzpomínek,
už vyhasl v Tobě lásky plamínek.
Ale já musím se s tím smířit a dál jít,
jen doufám, že dobře se vždy budeš mít.

DĚKUJI TI ZA CHVÍLE, KTERÉ JSEM MOHLA TRÁVIT PO TVÉM BOKU!NIKDY NEZAPOMENU!!!MTR
Autor Manndarinka, 04.06.2008
Přečteno 391x
Tipy 1
Poslední tipující: blue
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc krasna basen,moc smutna ale zaroven moc krasna:-(

08.06.2008 15:53:00 | Liquid Lust

to je... dobrý
je to bolestný, životní, tak známý
a přitom nikdy nás to nepřestane překvapovat a zraňovat

tak doufám že už teď je lépe!

04.06.2008 20:31:00 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí