Včerejšek byl pouhým snem

Včerejšek byl pouhým snem

Anotace: ...který skončil stejně rychle jako započal...o včerejším dnu, který byl snad jen pouhý sen...

Po ránu v hlavě bolest,
v nohách třas,
žaludek na vodě,
oči roztěkané na poledním slunci,
srdce tluče jak o závod,
po mozku toulá se několik múz,
včerejšek byl pouhým snem,
který skončil dnes při ránu,
nevadí, žijeme, žijeme pouze jednou,
při slunci západu,
kde okraj duše uvadá,
sen do očí opět se vtírá,
prožiji dnešek, stejně jak včerejšek,
bez bolesti,
s lítostí, ale se srdcem,
se srdcem v dlani...
Autor Láďa, 04.06.2008
Přečteno 350x
Tipy 6
Poslední tipující: Bíša, excited, pejrak
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak se cítím dnes...

08.06.2008 13:50:00 | excited

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí