Podáš mi ruku?

Podáš mi ruku?

Anotace: Odpověď... věříš mi? Pustíme se do toho boje?

Právě teď myslím, ... na tebe,
chvílí co chvílí, den za dnem.
Chci to říct všem, křičím to do nebe:
„Prosím ať je ona dnes mým snem!“

Když usínám, ... usínám vždy s tebou,
držím tě za ruku, cítím tvůj dech.
Když se probouzím, nohy, ruce, konečky prstů... mě zebou,
vím, že jsi mou součástí, v mém životě i v mých snech.

Když je mi smutno,... stačí tvůj úsměv pouhý,
srdíčko mi vesele poskočí, lehkým pšššt ho utišíš.
Ať je den, týden nebo měsíc jakkoliv dlouhý,
kdykoliv tě potkám, vždy „miluji tě“ uslyšíš.

Když chceš znát mé tajemství... podej mi ruku svou,
zavři oči, uvolni svou mysl a věř mi!
Život byl, je a vždy bude problém dvou,
řešme ho spolu, čekám za tvými dveřmi.

Brzy na ně zaťukám...
Autor Axis, 04.06.2008
Přečteno 698x
Tipy 7
Poslední tipující: pejrak, PoeziGirl, Aka Kiss, emi-lee
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí