Bouře

Bouře

Anotace: ***

Dívat se na oblohu plnou černých mraků
je jako dívat se do mých očí.
Všechen ten hněv a bolest se v nich zračí.
A později jako ze solných krápníků z nich tečou slzy.
Na bouřku s blesky je ještě brzy.
Musí přijít vítr, co vžene písek do mých úst
a vezme mi slova, možná i dech.
Pak je ten správný čas na bouři, bičující blesky po zádech.
A nakonec ty jsi ten písek.
Máš velká zrna, která dusí.
Plivu všude kolem, jen tě dostat ze své pusy.
V mých očích můžeš přečíst vůči tobě předpověď počasí.
Promiň, ale už navždy tam budou mraky a zlé nečasy.
Autor melebele, 06.06.2008
Přečteno 334x
Tipy 5
Poslední tipující: Churry, WhiteSkull, Tawy
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Super, super, super... "o)

22.06.2008 18:15:00 | Churry

ne nadarmo se říká, že oči jsou bránou do duše

06.06.2008 13:31:00 | Tawy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí