Kominíčci pro štěstí

Kominíčci pro štěstí

Anotace: včera jsme s přítelem čistili kotel a oba jsme byli jak kominíci - od sazí. A tak mě napadlo tohle

Dva kominíci u kotle žudlající saze.

Na tady máš pro štěstí jeden pytlíček!
Na kolik vyjde?
Ne draze-
Rád bych si vzal ještě jeden kyblíček.

A tak kominík a kominička dál saze škrábají,
každému, kdo chtěl by štěstí,
po kyblíčku dávají.

Oba už mají tváře plné
samých šťastných sazí,
kominíčci umounění,
šťastní, i když nazí.

Kotel bude zas jak nový,
chalupa se teplem bude dmout,
kominíčci, i když černí,
se můžou láskou obejmout.
Autor melebele, 09.06.2008
Přečteno 438x
Tipy 5
Poslední tipující: Severka, Květka Š., Sandra_T, 6thSun
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To se potom i ten komín chechtá
když ho kominička štětkou lechtá?
Nebo čistí?To je fuk...

09.06.2008 12:42:00 | Květka Š.

sice trochu "přeslazená", ale něžná, líbí :-)

09.06.2008 11:29:00 | Sandra_T

Pěkný! A to platí, i kdyby to saddova zase sejmula!:-)

09.06.2008 09:34:00 | 6thSun

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí