Podivný den

Podivný den

Anotace: - Intimní sdělení -

Sbírka: Intimní sdělení

°

Podivný den
doma je nezvykle
. . . prázdno . . .

Odcházím do práce
a schází mi drobné dlaně
Schází mi obvyklé otázky:
- Tatínku a kdy pro nás přijdeš . . . ? -
- Budeme ve školce muset spát . . . ? -
- A přijdeš pro nás ty, anebo chůva . . . ? -

Sakra,
zapomněl jsem klíč od kanceláře !

Vracím se zpátky domů
Chodba mě přivítá mrazivým tichem
Zamykám
a když docházím k brance
někdo volá:
- Pane Lohnický . . . ! -
- Máte poštu ! -

Dostanu pohlednici
Obrázek z Vysočiny
a na něm kostrbatými písmeny
. . .
Milý tatínku !
Máme se dobře a posíláme Ti pusu.
Petruška a Jan
. . .

Pozdrav z Veselého kopce

Den je hned úplně jiný
Usedám za volant a vnímám svůj úsměv

Jak úžasný dar je mít děti . . . ! . . .

Děkuji Ti má milá ženo . . .

°
Autor rolon, 09.06.2008
Přečteno 439x
Tipy 33
Poslední tipující: Šantir, Marfuša, Iva Borecká, Lota, Jasmin de Paris, igniss, labuť, spare, Myrja, Romana Šamanka Ladyloba, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ano, jsi to ty osobo krásná.

13.06.2008 14:10:00 | Marfuša

...lidsky dokonalé...

12.06.2008 19:23:00 | Lota

Nádherné!!! Nejvíc mě dostalo to poděkování ženě. A taky ty "žvatlající" ;-) otázečky dětí... Vážně, je o zajímavá, citlivá a kráná báseň.

Psát tak, abys dojal, to je velice krásné.

Děkuji Ti, milý básníku.

10.06.2008 10:21:00 | Jasmin de Paris

..bez dětí-prázdno v nás..

10.06.2008 03:48:00 | igniss

Děti jsou sluníčkem našeho života.

10.06.2008 00:17:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí