Vyznání

Vyznání

Anotace: Tohle jsem psala se sestřenkou ... je to taka kravinka, tak se snad pobavíte ....

Ten kdo krysy sleduje,
Zuzku nejvíc miluje

Ty muj starý břicháči,
co máš asi na práci
sleduješ zas krysy
jako tenkrat kdysi

Jedna se ti zasekla,
ta druhá zas utekla
krysák běhá zběsile,
hledá zadek své milé

Vhodný zadek nenalezl,
a tak domu zpátky vlezl.
měl jsi štěstí velice,
že neutekla krysice

Krysice by rovnou šla
a do zadku by se mu zakousla
a ty neváhej ani trošku,
a do zadku mě kousni, Hošku!
Autor snoowoo, 09.06.2008
Přečteno 751x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí