Ty, co bereš život jako hru

Ty, co bereš život jako hru

Anotace: nad hromadou učení... myšlenky mi ubíhají za tebou omlouvám se, že to není báseň, i když já to tak chápu

Učit se
Snídat, učit, oběd, učit, spát, spát, učit se
Učit se a život běží...
Ubývají nejkrásnější léta.

Proč tak poctivě?
A do toho všeho ty.
Vztah nevztah zamotaný do nekonečna.
Mám tě ráda, ty to víš.
Líbím se ti, to vím zase já.

Ne, nemysli na to, máš jiné starosti!

Učit se.

Uhranuls mě modrýma očima,
poživil zase mou naději...
a pak odjel.
Prý učit se - to se nedá srovnat.
Odjel jsi tam, kde voní jasmín
a palmové listy zmírňují horký den.

Užíváš si života a bereš ho jako hru.
Přesně podle tvého motta...
a já přemýšlím, jestli by naše světy
mohly existovat dohromady.

Učit se. Snad už to brzo skončí.

...I stare at the wall, hoping that you,
think of me too...
Autor slunicko.o.o, 10.06.2008
Přečteno 353x
Tipy 3
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Psavec, brooklyn
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to budete asi dvě hodně odlišné osobnosti :)

10.06.2008 19:32:00 | brooklyn

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí