Chceš si mě nechat?

Chceš si mě nechat?

Anotace: (pr)o A.

vyčítám si svou lhostejnost
prostě jsem tě spolkla
a zapila jako prášek
na vyplnění dvou a půl roku nudy
nebo?

(pokrčení ramen)

když si představím
že bych zas měla lítat
neděsím se výšky
ale případnýho přistání

mám místo srdce knedlík
napařenej
víš takovej ten rozžblemcanej

nepamatuju si
naši poslední pusu

šklebím se a jakože vzlykám
ale...jen mě to trochu pne v knedlíku
a oči nemám ani zvlhlý

radši ti nevolám
to ticho by vyšlo na stejno

a jestli si něco dlužíme
pošli to v obálce
do Sudic do schránky

já si to někdy vyzvednu

...a třeba
se tohle nikdy nestalo
Autor Bjanka, 10.06.2008
Přečteno 391x
Tipy 8
Poslední tipující: Ariella13, Luďka, Psavec, Calypsó, brooklyn
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Supr!!:)

10.06.2008 21:14:00 | Calypsó

Ty pocity- síla

10.06.2008 20:26:00 | brooklyn

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí