Pusa ze samozřejmosti?

Pusa ze samozřejmosti?

Anotace: a rýmovačka z čekání

Pod palmy a možná dál,
ulítnul's mi, nevím kam.
Možná čekám jako husa,
nepříjde už žádná pusa.
Přistane, to určitě,
přivítat se bez ní nedá...
ale potom, zradí tě,
každá pusa přece není
od toho, co lásku hledá.
Autor slunicko.o.o, 11.06.2008
Přečteno 356x
Tipy 4
Poslední tipující: Alisa 16, lalej, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Na pusy pozor! mají hodně významu a matou...

13.06.2008 19:26:00 | Alisa 16

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí