Tvá žena

Tvá žena

Anotace: ...

Tvá náruč je pro mne stále otevřená,
já do ní vcházím,
jsem tvá žena.
Za své myšlenky tisíckrát přistižena,
přesto žiju dál,
zklamaná a něžná.

Tvá náruč je pro mne stále otevřená
říkám sobě sama.
Už nejsem tvoje žena.
Za své myšlenky tisíckrát přistižena,
zklamaná
a poraněná žena.
Autor čičík, 11.06.2008
Přečteno 331x
Tipy 10
Poslední tipující: Bíša, carodejka, Belmon, lalej, Mraveneček, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velice smutné...

06.11.2008 19:28:00 | Bíša

Moc krasne jsi napsala tuhle basen je plna bolesti az se mi srdce sevrelo.

06.07.2008 20:50:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí