* Bez tebe *

* Bez tebe *

Anotace: On: Můj život bez tebe, květina bez vláhy...

* Bez Tebe *

Dívám se nahoru, dívám se do dáli.
Tam na tom kopci spolu jsme stávali.
Vítr si zpíval, a nám cuchal vlasy,
tlukot našich srdcí, láskyplné hlasy...

Ta dívka z dávných, šťastných dnů,
víla, jež vystoupila z mých tajných snů.
Kam jen se, kam jen se ztratila?
Kéž by se zpět, zpět ke mně vrátila...

Kde může být, kde může být?
Svůj srdce bol, slzy musím skrýt...
Kde jen jsi, kde jen jsi?
Kde stala se chyba, nevzpomínám si.

Dnem, nocí myslím, má lásko, na tebe.
Snad zpět se vrátíš, sestoupíš z nebe.
Můj život bez tebe, květina bez vláhy,
žalem puká srdce, a já umírám záhy...
Autor Nikytu, 12.06.2008
Přečteno 358x
Tipy 6
Poslední tipující: Charibeja, kja-jin-ka, Mraveneček
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí