Chybíš mi!

Chybíš mi!

Anotace: tak nejak tohle ted prozivam no...:'-(uz delsi dobu protoze je to druha basen o nem...a porad to neprestava bolet a neprestava:'-(

Chybíš mi

Chybíš mi strašně moc,
mé srdce tou bolestí volá o pomoc.
Bolí mě když tě vidím,
tou chvílí nic nevidím.
Vidím jen tebe jak se krásně usmíváš
a mne nevnímáš.

Ubližuje mi to ani nevíš jak hodně,
já tak ráda bych šla k tobě.
Obejmula bych tě a řekla jak tě miluji
a jak se tímto citem moc zraňuji.
Chtěla bych vedle tebe zase stát
a ne tady tak klidně umírat.
Bodá mě to do srdce jako bych tam měla nespočetně moc ran,
mám srdce jako saň.

Spoléhám na osud,
že mě nenechá tak dlouho se trápit,
protože mám pocit že můj život bez tebe se začíná krátit.
Tohle jsem ještě nezažila,
tu bolest,ten pláč,ten smutek,
který se hrotí na můj špatný skutek.

Je jich nemálo,
avšak ne na trvalo.
Jen se přiblížíš
a mé srdce se rozbuší,
tou chvílí nic jiného netuší.
Vnímá jen tu samotu,
to teplo co bylo vždycky,
bere to strašně moc tragicky.

Nevíš žes mi tím vším ublížil,
jak si mě využil.
Neuměla jsem ti odolat
a ani nikomu jinému zavolat.
Chybí mi tohle všechno
a rozhodně mi to nemůže být jedno.
MILUJU TĚ!!!
Autor Liquid Lust, 15.06.2008
Přečteno 437x
Tipy 4
Poslední tipující: Caracol, Mraveneček
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc mě tohle chytlo za srdce, prošla jsem si tím taky. Občas to byl pocit, jakoby mi mělo puknout srdce žalem..., ale jsem tu. A i ty to překonáš...přeci pro jedno kvítí slunce nesvítí:-)

02.07.2008 19:57:00 | Ameely

chápu Tvý pocity...

16.06.2008 13:05:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí