Káva a cigaretka...

Káva a cigaretka...

Anotace: ...

Zalievam si horúcu kávu,
pridám cukor,možno dva,
čítam v novinách novú správu,
nohy na stole,špinavé,hľa!

Potiahnem z cigarety,
plamienok sa blíži k titulkám,
čítam si Hronského poviedky,
a sekunda plynie ako minútka.

Zaťahujem roletu a zhasínam svetlá,
meditujem a dopíjam pohár,
buď poloprázdny,či plný,to sa strieda,
doplním vodkou,keď dochádza voda.

Z boka na bok,na krátkej posteli,
z paplóna trčia studené nohy,
ach,keby ste len vedeli,
ako to pri smútku u mňa chodí.
Autor maliska, 16.06.2008
Přečteno 416x
Tipy 4
Poslední tipující: hostmen, Ria, Caracol
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

aaale viaceri rozumieme....suhlasim mozno s malymi obmenami to tak preziva kazdy...pekne zhrnutie

19.06.2008 02:26:00 | Ria

myslím, že ti rozumím...

16.06.2008 17:56:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí