Láska...

Láska...

Anotace: ...

horúce slnko nám spaľuje pokožku,
šepkáš mi,že už máš svoju kočku,
deka je celá od piesku,
spotené fľaky na tričku,
krém na opaľovanie faktor veľa,
vlny nám objímajú telá,
ja chytám bronz,ty zlato,
táto dovolenka stojí zato,
naše stopy zanechané v piesku,
naše telá odrážajúce sa v mori lesku,
ja ľúbim teba,ty snáď mňa,
taká je láska nádherná...
Autor maliska, 16.06.2008
Přečteno 444x
Tipy 1
Poslední tipující: Caracol
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tvá báseň mě vrátila do minulosti, do doby, kdy jsem tohle přesně zažívala...

16.06.2008 17:59:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí