Touha

Touha

Anotace: Chci tě a ty to víš a o to víc to bolí!

Venku už se stmívá za zídkou se skrývám.
Slyším něčí hlas nebo je to past??
Slyším něčí kroky co plouží se tmou,
cítím vůni známou po které prahnu touhou.

Vidím něčí stín,který je blíž a blíž.
Možná je to sen, možná je to pravda,
možná je to klam,možná láska pravá..

Srdce rozbuší se,tají se mi dech,
slova jsou zbytečná jako sladký med,
když rty se tisknou k sobě,
když slunce ve tmách vyjde,
když ze sna probudí mě slzí v očích,
když láska už nepříjde,
když zjistím že jsi lhal??...

Zbyde tu jen žal
a vzpomínka pouhá
a ta nesplněná nekonečná touha!
Autor Lenoura, 17.06.2008
Přečteno 433x
Tipy 7
Poslední tipující: Vlk v rouše, Mraveneček, maliska, Caracol, Petbab
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mě se to líbí, jsou z toho cítit city a ty jsou důležitější než rýmy... aspoň podle mě

17.06.2008 21:12:00 | Caracol

rymy i rytmus ti pokulhavaji, chtelo by to lepe propracovat

17.06.2008 18:29:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí