ZRYCHLENÁ

ZRYCHLENÁ

Anotace: /mému bohémkovi/

Od začátku zrychlená…
(myslela jsem že snad fetuje péčko)
´Vypadá jak takový to děcko
s tváři starce´
/vlasy jak Andy Warhol
vysoké čelo génia/
Cože? prej je tak stará jako já! –

& vše proběhlo tak nějak zrychleně

Jen tak
a nadrzo mi dala srdce
/aniž se zeptala/
´Prostě mi vlepila
svý srdce do těla´ –
Prej z Novýho Zélandu…
Omyl! z mého dětství!
přece
/otvírací stříbrný
sebrala jsem ho kdys kamarádce/ –

& vše proběhlo tak nějak zrychleně

A rozhá ze ně
Ve stylu DADA
/surreálky já (ne)rada/
…žena plná života…
dokud o mě nestála
že já?
jsem
ho
vysála
Autor Andrea Vatulíková, 18.06.2008
Přečteno 364x
Tipy 13
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Anewue, Thesssinka, blue, Lukáš Rymeš, TERezicKA, jedam, Rbb
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

To se mi libi..

26.08.2008 13:13:00 | Thesssinka

aneb potřebuji do/vy/SVETLeni/O:-) ... k poslednímu ods-prsotě ho chci!!!

18.06.2008 17:09:00 | TERezicKA

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí