První "rande"

První "rande"

Anotace: poprvé sami, rozpačitě a krásně spolu, první "rande", kde jsem vlastně odmítla... ale později neodolala :)

Déšť, prší,
tak začíná většina příběhů,
ale tohle byl fakt - dva
hřeší,
po schodech dolů
jdou, spolu,
usednou
naproti - téměř,
vlastně téměř k sobě.
Dvakrát latté, poručí on
a nabídne i tobě
westku - ice
chutná jako bonbón
(jeden spolužák říkal)
teď neví, co dál,
oči mu těkají,
asi se bál,
proužek dýmu stoupá výš...
Nervózní slova
kouše se do rtu (ona)
nemůže a nesmí blíž.
Chtěl bych to zkusit,
řekne (podlehl tomu rentgenu)
a ona?
Čekala na to, ale teď se lekne.
"Někoho mám,
(tak proč je tu s Ním?!)
sliby nedávám."
(přizná si pravdu?)
Usmál se rozpačitě
on... (její srdce se zbláznilo)
vlastně Ty
(přiznávám, bylo moje)
je to o nás,
skoro před rokem - my!
Dvě kytice zatím dala jsem
do váz.
Narozky, svátek... děkuju, lásko.
Ale tys věděl už tehdy,
že budeme spolu,
první "rande" bylo
s příchutí mentolu.
Autor janicka:), 19.06.2008
Přečteno 422x
Tipy 5
Poslední tipující: fuu, Sandra_T
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

poutavá, chytne a až do konce tě nepustí ... krásně napsáno! ST

20.06.2008 12:10:00 | Sandra_T

Ono je to hrozně zajímavý, neotřelý způsob vyjadřování, příjemně chaotické, rychlý spád...celkově se mi to líbí, moc.

19.06.2008 18:52:00 | Pandorra

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí