Chtěl bych

Chtěl bych

Anotace: několik přání...budu rád za komentáře :p

V přírodě snoubí se, láska i nenávist,
všechno miluje se, i když ne na pohvizd.
Já jsem Tě miloval, miluji stále,
co teď však stalo se – nemůžu dále.

Zamkla ses klíčem a hodila jej do hlubin,
chtěl bych být ptákem, ten klíč bych vylovil.
Odemkl srdce tvé, vrátil Tvé city,
já už však zapomněl, já nemůžu – jen Ty.

Ty víš jak vypadal, kam jsi jej hodila,
zamkla ses sama, a lásku tak zabila.
Proces však nechci vést, je to jen polemika,
nevím co cítit teď, cítím co cítím.

Cítím co cítil jsem, lásku – a vroucí -
chtěl bych i cítit víc, cítit tu Tebe.

Kouknu-li na nebe, vidím tam tyrkys,
barvu tvou líbeznou, já snesl bych Ti.
Vzpomenu na Višeň, na strom ten ovocný,
dřevo má vonící, ty voníš – už nevzpomenu si.

Když jsem se probudil, kdykoli kdekoli,
cítil jsem Tebe, Tvou krásnou vůni.

Ne já už nemůžu, lásku jsem míval,
Tebe já miluji, Tebe jsem líbal.
Cítím se pokořen, cítím se zabit!
Neber si zavinu, co já teď cítím,
vše plyne ze srdce, a já to vím.

Nevím jak přežiji, v tom malém světě,
ať kouknu kamkoli, já vidím Tebe.
Chtěl bych být slepý, já bych rád neslyšel,
nechtěl jen vzpomínat, pod dekou brečet.
Chtěl bych být šťastný zas, znova žít,
chtěl bych Tě milovat, tak jako dřív.
Autor štěky, 20.06.2008
Přečteno 400x
Tipy 11
Poslední tipující: Anne Leyyd, batůžek na motorku, jedam, saddova, Sandra_T, blue
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Krásná báseň, upřímná! Moc ti přeju abys zase byl moc šťastný a pevně doufám, že budeš! :)

19.04.2009 23:19:00 | Anne Leyyd

neni to špatne, jen sem tam ti habruje rym,ale nachazim v ni i spojeni , co mne zaujala, mozna nekde zbytecne moc slov, ale to uz je jen na tobe kolik jich tam vlozis, jen muj nazor...

20.06.2008 14:58:00 | saddova

plná citu, nádherně napsaná

20.06.2008 14:41:00 | Sandra_T

"Prosím nezapomeň, a žij."...

(J. Nohavica, kdo by nepoznal...)

20.06.2008 14:30:00 | Morgana la Fay

tak ta je krásná, vážně

být tou tvou milovanou tak jsem moc potěšen :)

psal jsi to upřímně
drž se chlape!
držím palce :)

20.06.2008 14:00:00 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí