Na dobrou noc IV.

Na dobrou noc IV.

Anotace: do SMS jsem napsala jsem první polovinu, tak tady je zbytek...

Dobrou noc zlatíčko moje
ty nejsladší pusinky
ti posílá beruška tvoje
zavři oči
a nech se pěknými sny unášet
když pocit samoty
musíme oba snášet
chybíš mi
stále na tebe myslím
jen
nemůžu se dočkat
až tě uvidím
ten den
tě budu objímat
a na rty líbat
teď mohu jen oči zavírat
a snít
o tom, co se bude dít
když tě
u sebe budu mít
a jak nám
bude hned líp
já mám
ráda tě moc
tak už
sladkou noc...
Autor anaH, 20.06.2008
Přečteno 356x
Tipy 1
Poslední tipující: SZN
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

nelibi se mi, jak je to dany do versu..
ale jo, smsky na dobrou noc jsou ty nejkrasnejsi...

05.07.2008 10:41:00 | Me and you and all the others

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí