Černobílá duha

Černobílá duha

Anotace: Doufám, že ještě někdy uvidím duhu

V temnotě jsem bloudila,
když pak přišel on
Vtáhl světlo do nejtemnějších zákoutí mé duše
Zapálil oheň, který nikdy neuhasí
Nyní jen pro něj září sluneční paprsky v mých očích
Pouze s ním se dokážu zbavit temnoty
Ty paprsky, mne natolik oslepují ,že ani ten trn nevidím
Pouze s ním dokážu vidět svět barevně

Ale on je pryč

a já stereotypně černobíle a nezúčastněně
pozoruji jak mé dny ubíhají
Ty ohnivé plameny spalují mé srdce v prach
Možná uvidím černobíle navždy,
ale nic mi nevezme mé sny
A já věřím, že ještě někdy spatřím duhu
Autor pornografie srdce, 20.06.2008
Přečteno 356x
Tipy 3
Poslední tipující: Emily Winnacott, Simísek
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ano, věř :)

10.07.2008 22:08:00 | Emily Winnacott

určitě ano...=)

20.06.2008 21:12:00 | Simísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí